Tisztelt Nádudvari Lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nádudvar Város Önkormányzata és a Nádudvari Nonprofit Kft. között létrejött feladat-ellátási és támogatási szerződés alapján, a Nádudvari Nonprofit Kft., mint a településüzemeltetési feladatokkal megbízott szervezet, Nádudvar belterületén 2020. 01. 20.-tól megkezdi az önkormányzati utak és járdák melletti zöldterületekről az úttest és a járda vonalába belógó növényzet, valamint az útkereszteződésekben a körültekintést gátló növényzet gallyazási munkáit.

Ezen munkálatok során minden olyan bokrot, fát meggallyazunk, amelyek valamilyen módon veszélyeztetik a gépjárművezetőket és gyalogosokat.

A gallyazási munkákat minden útszakaszon úgy végezzük el, hogy az arra haladó magasabb gépjárművek is elférhessenek.

A gallyazás csak a közút (úttest és járda) területére benőtt ágak eltávolítására terjed ki, a fa többi részének egyébként indokolt metszésére, ritkítására nem. Ezért tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy ha az ingatlanuk előtti közterületen saját maguk által ültetett és gondozott növényzet van, akkor célszerű, ha a gallyazási munkát a fa tulajdonosa végzi el.

A fenti munkával kapcsolatosan észrevételüket, és információ kérésüket a Nádudvari Nonprofit Kft. (Nádudvar, Petőfi u. 13.) irodájába, az 54/527-113 számú telefonra, illetve az info@tvg-nadudvar.hu e-mail címre várjuk.

Köszönjük a Lakosság megértését és türelmét!

Nádudvari Nonprofit Kft.