NÁDUDVAR. 2021. január 1. pénteki szelektív hulladék gyűjtését, 2020. december 30. szerdára helyezzük át!Illetve az OHKT*-ban előírt kötelező fenyőfa gyűjtés kettő alkalommal fogjuk végezni Nádudvar egész területén. 2021. január 6-án és 13-án, szerdai napokon.Az ünnepek eltelte után feleslegessé vált fenyőfákat a gyűjtési útvonal mellé kell kihelyezni, úgy hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, a gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza. A fenyőfáknak a kihelyezési időpontja: a fent megjelölt napokon legkésőbb reggel 06:00 óráig, de lehetőség szerint előző nap este. A járat minden utcán csak egyszer megy végig!


KABA. 2020. december 25. pénteki kommunális, szelektív hulladék gyűjtését, 2020. december 23., szerdára helyezzük át!2021. január 1. pénteki kommunális hulladék gyűjtését, 2020. december 30., szerdára helyezzük át! Illetve az OHKT*-ban előírt kötelező fenyőfa gyűjtés kettő alkalommal fogjuk végezni Kaba egész területén 2021. január 6-án és 13-án szerdai napokon.

Az ünnepek eltelte után feleslegessé vált fenyőfákat a gyűjtési útvonal mellé kell kihelyezni, úgy hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, a gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza. A fenyőfáknak a kihelyezési időpontja: a fent megjelölt napokon legkésőbb reggel 06:00 óráig, de lehetőség szerint előző nap este. A járat minden utcán csak egyszer megy végig!


*Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Terv