Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nádudvari Nonprofit Kft. befejezte az önkormányzati utak melletti zöldterületekről a közút útszelvényébe belógó növényzet eltávolítását, a fák és cserjék gallyazási munkáit.

A levágott gallyakat a Nádudvari TVG Nonprofit Kft. ledarálta, illetve telephelyére beszállította.

Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy amennyiben az ingatlanuk előtti közterületen vagy a használatukban lévő ingatlanon, az ingatlanhasználó által végzett gallyazási és metszési munkák végzéséből zöldhulladék keletkezik, azt a Nádudvari Nonprofit Kft. a hulladékszállítási közszolgáltatás keretein belül – az erre alkalmas hulladékgyűjtő edényzetben (barna kukában) kihelyezve, a hulladékszállítási naptár alapján – elszállításra kerül. Bio hulladékszállítás első ürítési napja: 2020. március 11. (szerda)

Ha a levágott gally mennyisége meghaladja a szabályosan kihelyezhető mennyiséget, úgy kérjük a lakosságot, hogy mindenki a használatában lévő ingatlanon szíveskedjen azt elhelyezni.

Amennyiben az ingatlanhasználó a levágott gallyakra, zöldhulladékra nem tart igényt, akkor a hulladék elhelyezésére a fenti lehetőségen kívül, az alábbiak közül választhat:

  • a zöldhulladék elhelyezhető a Nádudvari Hulladéklerakó telepen lerakási díj ellenében. Tiszta fanyesedék: 12.600 Ft/tonna+ÁFA
  • 4 m3-es konténer igényelhető, melynek díja: 20.200 Ft+ÁFA/ürítés +bérleti díj. A bérleti díj 0-5 nap között 0 Ft/nap 
  • zöldhulladék aprítékolása kérhető, melynek díja: 11.000 Ft+ÁFA/óra

Bővebb információ a zöldhulladék elhelyezésével kapcsolatosan a Nádudvari Nonprofit Kft. (Nádudvar, Petőfi u. 13.) irodájában, az 54/527-113 számú telefonon, illetve az info@tvg-nadudvar.hu e-mail címen kérhető, vagy a www.tvgnadudvar.hu honlapon olvasható.

Köszönjük a Lakosság megértését!

Nádudvari Nonprofit Kft.