Felhívás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a háztartásokban képződött lom hulladékokat a Nádudvari Nonprofit Kft. a vegyeshulladék szállítási napokon körzetenként, díjmentesen elszállítja

     2023. szeptember 25-én hétfői ürítés szerint érintett utcákon
     2023. szeptember 26-án keddi ürítés szerint érintett utcákon

Elszállításra kerülő anyagok:
A lomtalanítás során elsősorban használhatatlanná vált eszközöket, illetve udvar, kert, alsóépület takarításából származó hulladékokat szállítunk el: (pl.: bútordarabok, műanyag eszközök, fahulladék, üveghulladék, egyéb nem veszélyes anyagok, berendezési tárgyak (napernyő, matrac stb.).

Nem szállítjuk el:
Amelyeket a hatóság által kiadott engedélyünk nem tesz lehetővé (pl.: veszélyes hulladékok) ezek pl.:
• A kiselejtezett elektromos és elektronikus berendezések (hűtőgépek, mosógépek, televíziók, rádiók, porszívók, konyhai elektromos berendezések, egyéb elektromos berendezések, számítástechnikai eszközök), fénycsövek és egyéb higanytartalmú hulladékok, nagyméretű fémhulladékok, akkumulátorok, olajhulladékok és folyékony üzemanyagok hulladékai, autógumik, gépalkatrészek, állati eredetű hulladékok.
• Építési-bontási törmelékeket, annak elszállítására a konténeres szállítás lehetősége adott.
• Fák, cserjék szőlők metszéséből, gallyazásából származó nagyméretű hulladékokat. Ezeket a biológiailag lebomló hulladékokat hulladéklerakó telepnél erre a célra létesített területen kell elhelyezni.

A lomnak minősülő tárgyakat a gyűjtési útvonal mellé kell kihelyezni, úgy hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, s a gyalogos- és gépjárműforgalmat ne akadályozza. Az apróbb kisméretű hulladékot bekötözött zsákokban kell kihelyezni. A hulladékok kihelyezésének időpontja: a lomtalanítás napján legkésőbb reggel 06:00 óráig, de lehetőség szerint előző nap este. A járat minden utcán csak egyszer megy végig!
Fontos, hogy kizárólag a fenti időpontig kihelyezett hulladékokat szállítjuk el, háztartásonként maximum 1m3 mennyiségben!

                              Nádudvari Nonprofit Kft.